Niets is ons te gek!


Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp? Voor Studio Pelinho is niets te gek! Studio Pelinho maakt onder andere geboortekaartjes, trouwkaarten, logo's, flyers en brochures. Neem eens een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij al hebben gemaakt.

 

Ben je op zoek naar iets anders? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Of het nu gaat om een geboortekaart, trouwkaart, flyer of logo; de werkwijze van Studio Pelinho is altijd hetzelfde. 

  1. Je kiest een kaart. Dat kan een kaart uit ons portfolio zijn, maar Het kan ook zijn dat je zelf een tof idee hebt en graag wilt dat wij deze uitwerken. In dat geval mail je ons je wensen en gaan wij aan de slag.
  2. Wanneer je een kaart hebt gekozen kan je deze laten aanpassen naar jouw wensen. Denk aan het formaat, kleuren, papier en de tekst.
    Wij zullen de kaart aanpassen met jouw wensen en een digitale proef naar je toe sturen.
  3. Wil je de kaart graag kunnen vasthouden? Geen probleem! Voor 2,50 euro sturen wij een proefdruk naar je op. Is er toch nog iets wat je wilt aanpassen? Ook dat is geen probleem. Laat ons de aanpassingen weten en wij zullen dit verwerken. Dit gaat net zo lang door tot dat je tevreden bent. 
  4. Wanneer je helemaal tevreden bent gaat je kaart in de maak. Bij een geboortekaartje staat je kaart nu "in de wacht" totdat jullie kindje is geboren. Indien gewenst kunnen wij de enveloppen jullie kant op sturen, zodat deze alvast van adressen kunnen worden voorzien. 
  5. Wanneer jullie kindje is geboren stuur je ons de kersverse gegevens op. Wij zullen dit in jullie kaartje aanpassen en voor een laatste keer een digitale proef sturen. Zijn jullie akkoord? Dan gaan de kaartjes naar de drukker en vallen de kaartjes binnen drie werkdagen
    op jullie deurmat!